Advies

Geen last van vuil

Of je nou een particulier bent die eenmalig gaat verbouwen of een klusjesman die geregeld een nieuwe opdracht heeft, last van afval heb je altijd. Het is natuurlijk prettig als die last zo in mogelijk is, bijvoorbeeld door niet elke paar dagen naar de stort te moeten rijden. Ga daarom eens een vuilcontainer huren via Maton Groep. Zij zijn de professional op het gebied van afvalverwerking.

Maton Groep is een familiebedrijf dat al jarenlang bestaat en elke dag bezig is hun processen te verduurzamen. Niet onbelangrijk als je bedenkt dat we echt wat liever voor de wereld moeten gaan zijn. Afval is al jarenlang een groot probleem en het afval goed scheiden is daarom erg belangrijk. Bij je dagelijkse afval doe je dit misschien al, maar tijdens een verbouwing heb je daar waarschijnlijk weinig zin in. Makkelijk is het ook niet, met al die zware stukken grofvuil. 

Maton Groep is groen

Zorg er daarom voor dat je de juiste partner kiest bij het huren van een afvalcontainer bij je verbouwing. Maton Groep bevindt zich in Waalwijk, Noord Brabant en verwerkt bijna al het ingezamelde afval op eigen terrein. Hierdoor hebben ze goed zicht op wat er met al het grofvuil en ander type afval gebeurt. Eerst wordt het handmatig gesorteerd, waarna elke afvalstroom zijn weg vervolgt. Plastic gaat naar een partner die dit hergebruikt bijvoorbeeld. Toch een fijne gedachte dat je ook tijdens je verbouwing duurzaam bezig kunt zijn. Een groenere wereld begint echt bij jezelf!